side 2

Landskabsmaler

Jens Nomand Nielsen

Rudersdalsvej 116

2840 Holte

+45 26859080

Mine akvareller males gerne på stedet i en spændende og udfordrende proces, hvor "bordet fanger" i samme øjeblik penslen med vandfarven rører papiret.

Med olie eller akryl er der til gengæld muligheder for at korrigere motiv og farver undervejs i processen, som kan være lang, men altid fantastisk lærerig og givende.

Der ligger altid en særlig oplevelse eller historie bag det enkelte maleri, som forhåbentlig kan vække minder eller associationer hos beskueren.Med en baggrund som arkitekt har jeg altid interesseret mig for æstetik, form og farve. Jeg henter inspiration på rejser i den store verden hvor jeg laver skitser og fotograferer som understøtter min hukommelse, når oplevelserne skal nedfældes på lærreder i mit atelier.

Jeg arbejde såvel med akvarel som med olie og akrylfarver afhængig af det udtryk og den stemning, jeg ønsker at tilvejebringe i det pågældende billede.


.

Jeg har atelier i et inspirerende kunstnerfællesskab MARGARINEN i Nærum, hvor vi er 14 kreative hoveder, som frembringer glaskunst, keramik, skulpturer og malerier

Man er altid velkommen i huset efter en forudgående aftale, og vi arrangerer f.eks. ofte Eventaftener hvor kunstforeninger kommer på besøg for at opleve huset og vores kunst.

De er velkommen til at kontakte mig for at se mine billeder eller for at drøfte et evt. projekt.

Jeg udstiller ofte i kunstforeninger og institutioner.


Jens Nomand Nielsen

Rudersdalsvej 116

2840 Holte

+45 26859080

kikhanen@gmail.com


Besøg gerne www.margarinen.dk

Copyright © All Rights Reserved